atupar. Atupar els matalassos.
ablanir (→)
reblanir
remollir o amollir
aflonjar
esponjar (→)
amollegar
macerar
mol·lificar
assuaujar
entendrir. Aquest producte entendreix la carn.
desempedreir
desenravenar
desenredar o desenrederar
malaxar (mecànicament)
marinar, estovar la carn amb vinagre, etc., abans de coure-la.
Antònims: Endurir. Desestovar (una substància que normalment no és tova).
© Manuel Franquesa
ablanir (→)
reblanir
remollir o amollir
aflonjar
esponjar (→)
amollegar
macerar
mol·lificar
assuaujar
entendrir. Aquest producte entendreix la carn.
desempedreir
desenravenar
desenredar o desenrederar
malaxar (mecànicament)
marinar, estovar la carn amb vinagre, etc., abans de coure-la.
Antònims: Endurir. Desestovar (una substància que normalment no és tova).
© Manuel Franquesa