salsiró, botifarra prima.
blanquet, embotit prim elaborat amb freixura i pinyons.
bisbe, botifarra curta i gruixuda.
baldana, espècie de botifarra negra.
bull, botifarra feta amb el budell més gruixut del porc, farcida esp. de carn magra.
paltruc (dial.), botifarra negra, gruixuda i curta. (Alc.)
llonganisseta (dial.), botifarra blanca bullida.
embotit (nom genèric)
Compareu: salsitxa, llonganissa
© Manuel Franquesa
blanquet, embotit prim elaborat amb freixura i pinyons.
bisbe, botifarra curta i gruixuda.
baldana, espècie de botifarra negra.
bull, botifarra feta amb el budell més gruixut del porc, farcida esp. de carn magra.
paltruc (dial.), botifarra negra, gruixuda i curta. (Alc.)
llonganisseta (dial.), botifarra blanca bullida.
embotit (nom genèric)
Compareu: salsitxa, llonganissa
© Manuel Franquesa